Tolsjöhemmet

Köksansvarig: Sara Jonsson (0510-771604)

Vecka 8

Känner vi inte till din allergi? Fråga oss om vad maten innehåller!

  • Måndag

    (2018-02-19)

    • Middag: Kokt korv serveras med solskensmos och ärtor majs paprika
    • Efterrätt: Björnbärskräm
    • Kvällsmat: Fläskpannkaka, lingon och råkost
  • Tisdag

    (2018-02-20)

    • Middag: Fiskgratäng serveras med potatis och ärtor
    • Efterrätt: Fruktcocktail med vispgrädde
    • Kvällsmat: Äggröra och bacon
  • Onsdag

    (2018-02-21)

    • Middag: Lammfärsbiffar serveras med potatis gräddsås bukettgrönsaker och lingon
    • Efterrätt: Nyponsoppa med skorpa
    • Kvällsmat: Skinkgratinerad blomkål
  • Torsdag

    (2018-02-22)

    • Middag: Kålsoppa med frikadeller och ostsmörgås
    • Efterrätt: Pannkakor med sylt
    • Kvällsmat: Janssons frestelse och prinskorv
  • Fredag

    (2018-02-23)

    • Middag: Köttgryta serveras med potatis/ris och grönsaker
    • Efterrätt: Katrinplommonkräm
    • Kvällsmat: Räkpaj och sallad
  • Lördag

    (2018-02-24)

    • Middag: Stekt sejfilé serveras med potatis, kall sås och ärtor
    • Efterrätt: Färsk frukt
    • Kvällsmat: Kycklingspett potatisgratäng och sallad
  • Söndag

    (2018-02-25)

    • Middag: Kassler med svampsås potatis och brysselkål
    • Efterrätt: Glass och fruktsås
    • Kvällsmat: Tekaka med köttbullar och rödbetssallad
  • Med reservation för förändringar