Tolsjöhemmet

Köksansvarig: Sara Jonsson (0510-771604)

Vecka 20

Känner vi inte till din allergi? Fråga oss om vad maten innehåller!

  • Måndag

    (2018-05-14)

    • Middag: Kyckling i ädelostsås serveras med potatis/ris och broccoli
    • Efterrätt: Blandad fruktkräm
    • Kvällsmat: Fattiga riddare med sylt
  • Tisdag

    (2018-05-15)

    • Middag: Fiskbullar i dillsås potatis och bönor
    • Efterrätt: Blåbärssoppa
    • Kvällsmat: Varm choklad/te och hembakat bröd
  • Onsdag

    (2018-05-16)

    • Middag: Kokt köttkorv serveras med potatis, senapssås och ärtor majs paprika
    • Efterrätt: Färsk frukt
    • Kvällsmat: Champinjoncrepés och rårivna morötter
  • Torsdag

    (2018-05-17)

    • Middag: Ängamat och korvsmörgås
    • Efterrätt: Äpplepaj med vaniljsås
    • Kvällsmat: Raggmunk och stekt fläsk
  • Fredag

    (2018-05-18)

    • Middag: Kåldolmar serveras med potatis gräddsås morötter och lingon
    • Efterrätt: Jordgubbskräm
    • Kvällsmat: Pasta och broccoligratäng
  • Lördag

    (2018-05-19)

    • Middag: Stekt lax potatis romsås och ärtor
    • Efterrätt: Hallonmousse med vispgrädde
    • Kvällsmat: Rotfruktsgratäng smörgås med köttpålägg
  • Söndag

    (2018-05-20)

    • Middag: Kalops serveras med potatis morötter och rödbetor
    • Efterrätt: Glass och mandariner
    • Kvällsmat: Pastrami och mimosasallad
  • Med reservation för förändringar