Björkhaga äldreboende

Köksansvarig: Sanna Pettersson (0510-771915)

Vecka 8

Känner vi inte till din allergi? Fråga oss om vad maten innehåller!

  • Måndag

    (2020-02-17)

    • Middag: Stekt salt sill serveras med potatis, löksås och morötter
    • Dessert: Skogsbärskräm
    • Kvällsmat: Falsk kalvdans, lingon
  • Tisdag

    (2020-02-18)

    • Middag: Grekiska biffar med fetaost och soltorkade tomater serveras med klyftpotatis, tzatziki och sallad
    • Dessert: Hallondessert
    • Kvällsmat: Soppa, bröd, pålägg
  • Onsdag

    (2020-02-19)

    • Middag: Frukostkorv serveras med stuvade makaroner och bönor
    • Dessert: Körsbärssoppa, mandelbiskvi
    • Kvällsmat: Kalvsylta, potatismos, rödbetor
  • Torsdag

    (2020-02-20)

    • Middag: Gul ärtsoppa serveras med bröd och ost
    • Dessert: Plättar, sylt
    • Kvällsmat: Ostomelett med örter, tomatsallad
  • Fredag

    (2020-02-21)

    • Middag: Gyllengul lasagne serveras med sallad
    • Dessert: Färsk frukt
    • Kvällsmat: Smörgås med blandat pålägg
  • Lördag

    (2020-02-22)

    • Middag: Kokt fisk serveras med baconrippel, potatis, gräslökssås och broccoli
    • Dessert: Bananpaj
    • Kvällsmat: Potatisgratäng, kycklingspett, ratatouille
  • Söndag

    (2020-02-23)

    • Middag: Dillkött serveras med potatis och morötter
    • Dessert: Jordgubbskompott, glass
    • Kvällsmat: Gubbaröra, kavring
  • Med reservation för förändringar