Ågården

Köksansvarig: Linda Magnusson (0510-771097)

Vecka 3

Känner vi inte till din allergi? Fråga oss om vad maten innehåller!

  • Måndag

    (2021-01-18)

    • Middag: Ostgratinerad kassler med ananas serveras med stekt potatis, bearnaisesås & sommarmix
    • Efterrätt: Rabarberkräm
    • Kvällsmat: Krämig rotfruktssoppa och hembakt bröd
  • Tisdag

    (2021-01-19)

    • Middag: Isterband serveras med stuvad potatis och broccolimix
    • Efterrätt: Blåbärskräm
    • Kvällsmat: Vad köket har att erbjuda
  • Onsdag

    (2021-01-20)

    • Middag: Kycklinggryta med soltorkade tomater serveras med ris & grönsaker
    • Efterrätt: Jordgubbssoppa & skorpa
    • Kvällsmat: Mannagrynspudding, sylt
  • Torsdag

    (2021-01-21)

    • Middag: Köttfärssås serveras med pasta och majs
    • Efterrätt: Päronkräm
    • Kvällsmat: Kalvsylta serveras med stekt potatis & rödbetor
  • Fredag

    (2021-01-22)

    • Middag: Fisk serveras med potatismos & brytbönor
    • Efterrätt: Frukt
    • Kvällsmat: Bacon & broccolipaj, dressing, sallad
  • Lördag

    (2021-01-23)

    • Middag: Gulaschsoppa serveras med creme fraiche & bröd
    • Efterrätt: Äpplepaj serveras med vaniljsås
    • Kvällsmat: Kyckling, bbq-sås, potatisgratäng och sallad
  • Söndag

    (2021-01-24)

    • Middag: Pannbiff serveras med stekt lök, potatis, brun sås och morötter
    • Efterrätt: Ananasmousse
    • Kvällsmat: Körsbärskräm med smörgås
  • Med reservation för förändringar