Ågården

Köksansvarig: Linda Magnusson (0510-771097)

Vecka 8

Känner vi inte till din allergi? Fråga oss om vad maten innehåller!

  • Måndag

    (2020-02-17)

    • Middag: Kokt fläskkorv serveras med torghandlarmos och broccoli
    • Efterrätt: Skogsbärskräm
    • Kvällsmat: Makaronilåda, riven morot
  • Tisdag

    (2020-02-18)

    • Middag: Kåldolmar serveras med brunsås, potatis & grönsaker
    • Efterrätt: Apelsinsoppa
    • Kvällsmat: Tunnpannkaka, sylt och grädde
  • Onsdag

    (2020-02-19)

    • Middag: Gulaschsoppa serveras med cremé frasiche, bröd
    • Efterrätt: Ostkaka serveras med sylt & grädde

    • Kvällsmat: Vad köket har att erbjuda
  • Torsdag

    (2020-02-20)

    • Middag: Fisk med tomat & vitvinsås serveras med potatis och ärtor
    • Efterrätt: Jordgubbskräm
    • Kvällsmat: Broccoligratäng med skinka, sallad
  • Fredag

    (2020-02-21)

    • Middag: Kycklingfilé serveras med kulpotatis, örtagårdssås, blomkål
    • Efterrätt: Frukt
    • Kvällsmat: Ugnstekt kassler, stuvade grönsaker & sallad
  • Lördag

    (2020-02-22)

    • Middag: Kålpudding serveras med gräddsås, potatis och morötter
    • Efterrätt: Glass med körsbärsås
    • Kvällsmat: Grön ärtpurésoppa, pepparrotsgrädde och smörgås
  • Söndag

    (2020-02-23)

    • Middag: Stekt fisk serveras med potatis, kall sås och gröna bönor
    • Efterrätt: Mangomousse
    • Kvällsmat: Risgrynsgröt m smörgås
  • Med reservation för förändringar