Ågården

Köksansvarig: Linda Magnusson (0510-771097)

Vecka 28

Känner vi inte till din allergi? Fråga oss om vad maten innehåller!

  • Måndag

    (2020-07-06)

    • Middag: Pytt i panna serveras med ägg & rödbetor
    • Efterrätt: Hallonkräm
    • Kvällsmat: Kalvsoppa,bröd
  • Tisdag

    (2020-07-07)

    • Middag: Falukorv serveras med potatismos och värdshusgrösaker

    • Efterrätt: Jordgubbskräm
    • Kvällsmat: Bondomelett, sallad
  • Onsdag

    (2020-07-08)

    • Middag: Fläsksnitzel serveras med ostsås, stekt potatis & grönsaker
    • Efterrätt: Solskenssoppa och kardemummaskorpa
    • Kvällsmat: Risifrutti serveras med sylt och smörgås
  • Torsdag

    (2020-07-09)

    • Middag: Grönärtpurésoppa serveras med pepparrotsgrädde, bröd
    • Efterrätt: Bärpaj serveras vaniljsås
    • Kvällsmat: Pastasallad med kyckling serveras med dressing & bröd
  • Fredag

    (2020-07-10)

    • Middag: Köttfärslasagnette serveras med bukettgrönsaker
    • Efterrätt: Frukt
    • Kvällsmat: Färskpotatis med inlagd sill och kall gräslöksås
  • Lördag

    (2020-07-11)

    • Middag: Citronfisk serveras med potatis & ugnstekt sparris
    • Efterrätt: Fruktsallad serveras med glass
    • Kvällsmat: Omelett med skinkstuvning serveras med sallad
  • Söndag

    (2020-07-12)

    • Middag: Slottsteksgryta serveras med potatis & blomkål
    • Efterrätt: Chokladpudding med grädde
    • Kvällsmat: Prinskorv med äggröra och inlagd gurka
  • Med reservation för förändringar