Ågården

Köksansvarig: Linda Magnusson (0510-771097)

Vecka 14

Känner vi inte till din allergi? Fråga oss om vad maten innehåller!

  • Måndag

    (2020-03-30)

    • Middag Grillkorv serveras med solskensmos och grönsaker
    • Efterrätt: Jordgubbskräm
    • Kvällsmat: Crepes, råkost

  • Tisdag

    (2020-03-31)

    • Middag: Kåldolmar serveras med brunsås, potatis & morötter
    • Efterrätt: Äpple & päronsoppa
    • Kvällsmat: Spenatsoppa, ägg halva, bröd
  • Onsdag

    (2020-04-01)

    • Middag: Pytt i panna serveras med stekt ägg, rödbetor
    • Efterrätt: Björnbärskräm
    • Kvällsmat: Kesokaka & aprikossås
  • Torsdag

    (2020-04-02)

    • Middag: Gulaschsoppa servera med creme fraiche & bröd
    • Efterrätt: Pannkaka med gradde & sylt
    • Kvällsmat: Grönsaksgratäng med skinka och sallad
  • Fredag

    (2020-04-03)

    • Middag: Kalkon och ostsås serveras med pasta & broccoli
      Efterrätt: Frukt
    • Efterrätt: Frukt
    • Kvällsmat: Paj med sallad
  • Lördag

    (2020-04-04)

    • Middag: Stekt fiskfilé serveras med remouladsås, potatis & ärter
    • Efterrätt: Fruktsallad, grädde
    • Kvällsmat: Köttfärsfrestelse, sallad
  • Söndag

    (2020-04-05)

    • Middag: Snitzel serveras med grönpepparsås, stekt potatis & wokgrönsaker
    • Efterrätt: Mangomousse
    • Kvällsmat: Bärkräm med smörgås
  • Med reservation för förändringar