Ågården

Köksansvarig: Linda Magnusson (0510-771097)

Vecka 42

Känner vi inte till din allergi? Fråga oss om vad maten innehåller!

  • Måndag

    (2019-10-14)

    • Middag:Fiskburgare serveras med kall dillsås, potatismos och ärtor
    • Efterrätt:Skogsbärskräm
    • Kvällsmat:Risgrynsgröt, smörgås
  • Tisdag

    (2019-10-15)

    • Middag:Pasta med ost och skinksås serveras med ärtor, majs och paprika
    • Efterrätt:Katrinplommonkräm
    • Kvällsmat:Raggmunk, stekt fläsk, lingonsylt och råkost
  • Onsdag

    (2019-10-16)

    • Middag:Potatis och purjolökssoppa med bröd
    • Efterrätt:Plättar serveras med sylt och grädde
    • Efterrätt:Vad köket har att erbjuda
  • Torsdag

    (2019-10-17)

    • Middag:Grynkorv, serveras med potatis, senapssås och skivade morötter
    • Efterrätt:Äpple- päronsoppa
    • Kvällsmat:Kesokaka, hallonsås
  • Fredag

    (2019-10-18)

    • Middag:Grekisk ugnsfärs med fetaost & soltorkad tomat serveras med tzatziki, klyftpotatis & höstblandning
    • Efterrätt:Frukt
    • Kvällsmat:Janssons frestelse, sallad
  • Lördag

    (2019-10-19)

    • Middag:Kokt fisk serveras med äggsås, potatis & ärter
    • Efterrätt:Marängsviss
    • Kvällsmat:Kalvsylta, stekt kulpotatis och rödbetor
  • Söndag

    (2019-10-20)

    • Middag:Kalops serveras med potatis, rödbetor & grönsaker
    • Efterrätt:Hallonmousse
    • Kvällsmat:Äpplekräm med kanel, smörgås
  • Med reservation för förändringar