Ågården

Köksansvarig: Linda Magnusson (0510-771097)

Vecka 34

Känner vi inte till din allergi? Fråga oss om vad maten innehåller!

  • Måndag

    (2019-08-19)

    • Middag: Köttbullar, serveras med potatis, sås, lingon och grönsaker
    • Efterrätt: Fruktsoppa
    • Kvällsmat: Kesokaka & aprikossås
  • Tisdag

    (2019-08-20)

    • Middag: Kassler sweetchili med stekt potatis och broccoli
    • Efterrätt: Drottningkräm
    • Kvällsmat: Potatisbullar, stekt prinskorv, lingonsylt och råkost
  • Onsdag

    (2019-08-21)

    • Middag:Stekt fisk serveras med potatismos & ärter
    • Efterrätt: Rabarberkräm
    • Kvällsmat: Risifrutti, smörgås
  • Torsdag

    (2019-08-22)

    • Middag: Färgglad korvgryta serveras med ris & värdshusgrönsaker
    • Efterrätt: Körsbärskräm
    • Kvällsmat: Vad huset har att erbjuda
  • Fredag

    (2019-08-23)

    • Middag: Köttfärssås serveras med pasta & brytbönor
    • Efterrätt: Frukt
    • Kvällsmat: Broccoli och blomkålsgratäng & sallad
  • Lördag

    (2019-08-24)

    • Middag: Kokt torsk med ägg och persiljesås, potatis och grönsaker
    • Efterrätt: Peach Melba
    • Kvällsmat: Ost-och skinkpaj, sallad och dressing
  • Söndag

    (2019-08-25)

    • Middag: Slottstektsgryta, serveras med potatis och babymorötter
    • Efterrätt: Charlotte Rüsse
    • Kvällsmat: Räksmörgås
  • Med reservation för förändringar