Ågården

Köksansvarig: Linda Magnusson (0510-771097)

Vecka 8

Känner vi inte till din allergi? Fråga oss om vad maten innehåller!

  • Måndag

    (2018-02-19)

    • Middag: Ugnsfärs med potatis, svampsås & morötter
    • Efterrätt: Rabarberkräm
    • Kvällsmat: Bondomelett, råkost
  • Tisdag

    (2018-02-20)

    • Middag: Sprödbakad sej serveras med stuvad spenat, potatis och höstblandning
    • Efterrätt: Drottningkräm
    • Kvällsmat: Fläskpannkaka, vitkålslingon
  • Onsdag

    (2018-02-21)

    • Middag: Frukostkorv serveras med potatismos och majs
    • Efterrätt: Nyponsoppa och skorpa
    • Kvällsmat: Körsbärskräm, smörgås
  • Torsdag

    (2018-02-22)

    • Middag: Morotssoppa med ingefära serveras med bröd
    • Efterrätt: Plättar med sylt & grädde
    • Kvällsmat: Falsk kalvdans & sylt
  • Fredag

    (2018-02-23)

    • Middag: Köttfärslasagnette serveras med ostsås & sallad
    • Efterrätt: Aprikoskräm
    • Kvällsmat: Köttbullar och rödbetsallad, smörgås
  • Lördag

    (2018-02-24)

    • Middag: Fisk med vitvinssås och tomat serveras med potatismos & ärter
    • Efterrätt: Toscapäron, glass
    • Kvällsmat: Kasslergratäng
  • Söndag

    (2018-02-25)

    • Middag: Portergryta serveras med potatis & morötter
    • Efterrätt: Chokladpudding, grädde
    • Kvällsmat: Kokt skinka, mimosasallad och inlagd gurka
  • Med reservation för förändringar