Ågården

Köksansvarig: Linda Magnusson (0510-771097)

Vecka 42

Känner vi inte till din allergi? Fråga oss om vad maten innehåller!

  • Måndag

    (2018-10-15)

    • Middag: Fiskburgare serveras med kall dillsås, potatismos och ärtor
    • Efterrätt: Skogsbärskräm
    • Kvällsmat: Risgrynsgröt, smörgås med köttpålägg
  • Tisdag

    (2018-10-16)

    • Middag: Pasta carbonara serveras med ärtor, majs och paprika
    • Efterrätt: Katrinplommonkräm
    • Kvällsmat: Potatisbullar serveras med riven morot & lingonsylt
  • Onsdag

    (2018-10-17)

    • Middag: Potatissoppa med bacon, bröd och pålägg
    • Efterrätt: Plättar serveras med sylt och grädde
    • Kvällsmat: Prinskorv serveras med äggröra & inlagd gurka
  • Torsdag

    (2018-10-18)

    • Middag: Grynkorv, serveras med potatis, senapssås och skivade morötter
    • Efterrätt: Äpple- päronsoppa
    • Kvällsmat: Kesokaka, hallonsås
  • Fredag

    (2018-10-19)

    • Middag: Apelsinkyckling, serveras med ris & broccoli
    • Efterrätt: Kräm
    • Kvällsmat: Janssons frestelse, köttbullar & råkost
  • Lördag

    (2018-10-20)

    • Middag: Kokt fisk serveras med pepparrotssås, potatis & ärtor
    • Efterrätt: Inlagda päron & grädde
    • Kvällsmat: Kalvsylta, stekt kulpotatis och rödbetor
  • Söndag

    (2018-10-21)

    • Middag: Ugnsfärs serveras med gräddsås, stekt potatis och stjärnsallad
    • Efterrätt: Hallonmousse
    • Kvällsmat: Äpplekräm med kanel, smörgås med köttpålägg
  • Med reservation för förändringar