Ågården

Köksansvarig: Linda Magnusson (0510-771097)

Vecka 20

Känner vi inte till din allergi? Fråga oss om vad maten innehåller!

  • Måndag

    (2018-05-14)

    • Middag: Hamburgare, serveras med bröd, pommes och tillbehör
    • Efterrätt: Persikohalvor, grädde
    • Kvällsmat: Falsk kalvdans, sylt
  • Tisdag

    (2018-05-15)

    • Middag: Stekt fisk serveras med citronsås och ärtor
    • Efterrätt: Saftsoppa med russin
    • Kvällsmat: Risifrutti, sylt
  • Onsdag

    (2018-05-16)

    • Middag: Gräddstuvad pytt i panna serveras med rödbetor och amerikansk grönsaksblandning
    • Efterrätt: Rabarberkräm
    • Kvällsmat: Ostomelett med örter, tomatsallad
  • Torsdag

    (2018-05-17)

    • Middag: Gulaschsoppa, bröd
    • Efterrätt: Äpplepaj, lättvispad grädde
    • Kvällsmat: Kaviarfrestelse, råkost
  • Fredag

    (2018-05-18)

    • Middag: Gyllengul lasagnette, broccoli
    • Efterrätt: Frukt
    • Kvällsmat: Kycklingspett, potatissallad, körsbärstomat
  • Lördag

    (2018-05-19)

    • Middag: Apelsinglaserad lax serveras med potatis, kall dillsås och grönsaker
    • Efterrätt: Chokladmousse
    • Kvällsmat: Räklåda, sallad
  • Söndag

    (2018-05-20)

    • Middag: Kyckling i krämig grönsakssås serveras med klyftpotatis och morötter
    • Efterrätt: Glasstrut
    • Kvällsmat: Omelett med svampstuvning
  • Med reservation för förändringar