Villa Videbeck

Köksansvarig: Jonna Vornanen (0510-770467)

Vecka 3

Känner vi inte till din allergi? Fråga oss om vad maten innehåller!

  • Måndag

    (2021-01-18)

    • Middag: Ostgratinerad kassler med ananas serveras med ugnstekt potatis, bearnaisesås & sommarmix
    • Efterrätt: Rabarberkräm
    • Kvällsmat: Fisksoppa med rotfrukter, bröd & pålägg
  • Tisdag

    (2021-01-19)

    • Middag: Isterband serveras med stuvad potatis och blomkål
    • Efterrätt: Blåbärskräm
    • Kvällsmat: Vad köket har att erbjuda
  • Onsdag

    (2021-01-20)

    • Middag: Kycklinggryta med soltorkade tomater serveras med ris & grönsaker
    • Efterrätt: Frukt
    • Kvällsmat: Mannagrynspudding, sylt
  • Torsdag

    (2021-01-21)

    • Middag: Köttfärssås serveras med pasta och ärtor, majs och paprika
    • Efterrätt: Kräm
    • Kvällsmat: Kalvsylta serveras med stekt potatis & rödbetor
  • Fredag

    (2021-01-22)

    • Middag: Tacofisk serveras med potatismos & wokgrönsaker
    • Efterrätt: Jordgubbssoppa & skorpa
    • Kvällsmat: Bacon & broccolipaj, dressing, sallad
  • Lördag

    (2021-01-23)

    • Middag: Gulaschsoppa serveras med creme fraiche & bröd med pålägg
    • Efterrätt: Äpplepaj serveras med vaniljsås
    • Kvällsmat: Kycklingspett, bbq-sås, potatisgratäng och sallad
  • Söndag

    (2021-01-24)

    • Middag: Pannbiff serveras med stekt lök, potatis, brun sås och morötter
    • Efterrätt: Ananasmousse
    • Kvällsmat: Nubbesallad med kavring & tomat/gurka
  • Med reservation för förändringar