Villa Videbeck

Köksansvarig: Jonna Vornanen (0510-770467)

Vecka 8

Känner vi inte till din allergi? Fråga oss om vad maten innehåller!

  • Måndag

    (2020-02-17)

    • Middag: Kokt fläskkorv serveras med torghandlarmos och broccoli
    • Efterrätt: Skogsbärskräm
    • Kvällsmat: Grön sparrissoppa, bröd & pålägg
  • Tisdag

    (2020-02-18)

    • Middag: Kåldolmar serveras med brunsås, potatis & höstblandning
    • Efterrätt: Frukt
    • Kvällsmat: Ugnspannkaka med tillbehör
  • Onsdag

    (2020-02-19)

    • Middag: Het morotssoppa serveras med bröd & pålägg
    • Efterrätt: Ostkaka serveras med sylt & grädde
    • Kvällsmat: Makaronilåda, sallad
  • Torsdag

    (2020-02-20)

    • Middag: Chicken tiika masala (kycklinggryta) serveras med ris och brytbönor
    • Efterrätt: Jordgubbskräm
    • Kvällsmat: Broccoligratäng med skinka, sallad
  • Fredag

    (2020-02-21)

    • Middag: Köttfärslasagnette serveras med ostsås & grönsaker
    • Efterrätt: Apelsinsoppa
    • Kvällsmat: Ugnstekt kassler, stuvade grönsaker & sallad
  • Lördag

    (2020-02-22)

    • Middag: Apelsin och chilibakad lax serveras med potatismos & ärter
    • Efterrätt: Tosca päron med grädde
    • Kvällsmat: Fläskpastrami, potatisgratäng, kall örtsås & sallad
  • Söndag

    (2020-02-23)

    • Middag: Portergryta serveras med potatis & morötter
    • Efterrätt: Mangomousse
    • Kvällsmat: Risgrynsgröt , socker och kanel
  • Med reservation för förändringar