Villa Videbeck

Köksansvarig: Jonna Vornanen (0510-770467)

Vecka 28

Känner vi inte till din allergi? Fråga oss om vad maten innehåller!

  • Måndag

    (2020-07-06)

    • Middag: Pytt i panna serveras med stekt ägg, rödbetor & sallad
    • Efterrätt: Drottningkräm
    • Kvällsmat: Vad köket har att erbjuda
  • Tisdag

    (2020-07-07)

    • Middag: Falukorv serveras med stuvade makaroner och värdshusgrösaker
    • Efterrätt: Frukt
    • Kvällsmat: Ägg a la skanör, sallad
  • Onsdag

    (2020-07-08)

    • Middag: Fläskschnitzel serveras med ostsås, potatis & grönsaker
    • Efterrätt: Solskenssoppa och kardemummaskorpa
    • Kvällsmat: Risifrutti serveras med sylt och smörgås
  • Torsdag

    (2020-07-09)

    • Middag: Grönärtpurésoppa serveras med pepparrotsgrädde, bröd och pålägg
    • Efterrätt: Blåbärskräm
    • Kvällsmat: Kycklinglåda med dragon
  • Fredag

    (2020-07-10)

    • Middag: Köttfärslasagnette serveras med ostså & bukettgrönsaker
    • Efterrätt: Jordgubbskräm
    • Kvällsmat: Crepes, råkost
  • Lördag

    (2020-07-11)

    • Middag: Citronfisk serveras med potatismos & ugnstekt sparris
    • Efterrätt: Fruktsallad serveras med glass
    • Kvällsmat: Bakad potatis, baconröra & sallad
  • Söndag

    (2020-07-12)

    • Middag: Slottsteksgryta serveras med potatis & blomkål
    • Efterrätt: Ananasmousse
    • Kvällsmat: Tekaka, varm oboy makrill i tomatsås & tomat/gurka
  • Med reservation för förändringar