Villa Videbeck

Köksansvarig: Jonna Vornanen (0510-770467)

Vecka 14

Känner vi inte till din allergi? Fråga oss om vad maten innehåller!

  • Måndag

    (2020-03-30)

    • Middag: Fylld frukostkorv serveras med solskensmos och broccoli
    • Efterrätt: Jordgubbskräm
    • Kvällsmat: Crepes, råkost
  • Tisdag

    (2020-03-31)

    • Middag: Kåldolmar serveras med brunsås, potatis & morötter
    • Efterrätt: Äpple & päronsoppa
    • Kvällsmat: Spenatsoppa, ägghalva, bröd & pålägg
  • Onsdag

    (2020-04-01)

    • Middag: Pytt i panna serveras med stekt ägg, rödbetor
    • Efterrätt: Frukt
    • Kvällsmat: Kesokaka & aprikossås
  • Torsdag

    (2020-04-02)

    • Middag: Lax serveras med kall sås, kokt potatis och grönsaker
    • Efterrätt: Björnbärskräm
    • Kvällsmat: Grönsaksgratäng med skinka och sallad
  • Fredag

    (2020-04-03)

    • Middag: Gulaschsoppa serveras med creme fraiche & bröd/pålägg
    • Efterrätt: Tjock våffla med gradde & sylt
    • Kvällsmat: Räklåda, sallad
  • Lördag

    (2020-04-04)

    • Middag: Stekt fiskfilé serveras med remouladsås, potatis & ärter
    • Efterrätt: Mintpäron, grädde
    • Kvällsmat: Köttfärsfrestelse, sallad
  • Söndag

    (2020-04-05)

    • Middag: Kycklingsnitzel serveras med grönpepparsås, stekt potatis & wokgrönsaker
    • Efterrätt: Hallonmousse
    • Kvällsmat: Pizza, kall sås , sallad
  • Med reservation för förändringar