Villa Videbeck

Köksansvarig: Jonna Vornanen (0510-770467)

Vecka 42

Känner vi inte till din allergi? Fråga oss om vad maten innehåller!

  • Måndag

    (2019-10-14)

    • Middag: Fiskburgare serveras med kall dillsås, potatismos och ärtor
    • Efterrätt: Skogsbärskräm
    • Kvällsmat: Omelett med svampstuvning
  • Tisdag

    (2019-10-15)

    • Middag: Pasta carbonara serveras med ärtor, majs och paprika
    • Efterrätt: Frukt
    • Kvällsmat: Raggmunk, stekt fläsk, lingonsylt och råkost
  • Onsdag

    (2019-10-16)

    • Middag: Potatissoppa med bacon, bröd och pålägg
    • Efterrätt: Plättar serveras med sylt och grädde
    • Kvällsmat: Prinskorv, stuvad potatis, inlagd gurka
  • Torsdag

    (2019-10-17)

    • Middag: Grynkorv, serveras med potatis, senapssås och skivade morötter
    • Efterrätt: Äpple- päronsoppa
    • Kvällsmat: Kesokaka, hallonsås
  • Fredag

    (2019-10-18)

    • Middag: Grekisk ugnsfärs med fetaost & soltorkad tomat serveras med tzatziki, klyftpotatis & höstblandning
    • Efterrätt: Katrinplommonkräm
    • Kvällsmat: Janssons frestelse, bröd & sallad
  • Lördag

    (2019-10-19)

    • Middag: Kokt fisk serveras med äggsås, potatis & ärter
    • Efterrätt: Marängsviss
    • Kvällsmat: Kalvsylta, stekt kulpotatis och rödbetor
  • Söndag

    (2019-10-20)

    • Middag: Kalops serveras med potatis, rödbetor & grönsaker
    • Efterrätt: Hallonmousse
    • Kvällsmat: Risgrynsgröt, smörgås med köttpålägg
  • Med reservation för förändringar