Villa Videbeck

Köksansvarig: Jonna Vornanen (0510-770467)

Vecka 4

Känner vi inte till din allergi? Fråga oss om vad maten innehåller!

  • Måndag

    (2019-01-21)

    • Middag: Korvgratäng med broccoli serveras med potatismos och sallad
    • Efterrätt: Drottningkräm
    • Kvällsmat: Potatisbullar, stekt fläsk och riven morot
  • Tisdag

    (2019-01-22)

    • Middag: Köttbullar serveras med potatis, brun sås och am grönsaksblandning
    • Efterrätt: Solskenssoppa med kardemummaskorpa
    • Kvällsmat: Risgrynspudding med saftsås
  • Onsdag

    (2019-01-23)

    • Middag: Kasslergratäng serveras med sallad
    • Efterrätt: Frukt
    • Kvällsmat: Blomkålssoppa, smörgås
  • Torsdag

    (2019-01-24)

    • Middag: Pastasås med lax serveras med pasta & herrgårdsmix
    • Efterrätt: Jordgubbskräm
    • Kvällsmat: Bondomelett, tomat
  • Fredag

    (2019-01-25)

    • Middag: Kyckling i currysås serveras med ris & wokgrönsaker
    • Efterrätt: Apelsinkräm
    • Kvällsmat: Prinskorv, äggröra och gurka
  • Lördag

    (2019-01-26)

    • Middag: Stekt fisk serveras med dillsås, potatis och höstblandning
    • Efterrätt: Charlotte russe
    • Kvällsmat: Bacon- broccolipaj, kall örtsås och sallad
  • Söndag

    (2019-01-27)

    • Middag: Grynkorv serveras med potatis, senapssås och morötter
    • Efterrätt: Vaniljyoghurt med blåbär och fras
    • Kvällsmat: Skinka, legymsallad och smörgås
  • Med reservation för förändringar