Villa Videbeck

Köksansvarig: Jonna Vornanen (0510-770467)

Vecka 34

Känner vi inte till din allergi? Fråga oss om vad maten innehåller!

  • Måndag

    (2019-08-19)

    • Middag: Köttbullar, serveras med potatis, sås, lingon och morötter
    • Efterrätt: Jordgubbssoppa
    • Kvällsmat: Kesokaka & aprikossås
  • Tisdag

    (2019-08-20)

    • Middag: Matjessill, serveras med potatis, gräddfil och gräslök
    • Efterrätt: Frukt
    • Kvällsmat: Potatisbullar, stekt prinskorv, lingonsylt och råkost
  • Onsdag

    (2019-08-21)

    • Middag: Blomkålssoppa, bröd och pålägg
    • Efterrätt: Pannkaka, sylt
    • Kvällsmat: Risifrutti, smörgås
  • Torsdag

    (2019-08-22)

    • Middag: Färgglad korvgryta serveras med potatis & värdshusgrönsaker
    • Efterrätt: Körsbärskräm
    • Kvällsmat: Vad huset har att erbjuda
  • Fredag

    (2019-08-23)

    • Middag: Köttfärssås serveras med pasta & brytbönor
    • Efterrätt: Rabarberkräm
    • Kvällsmat: Broccolibakelse med skinkröra & sallad
  • Lördag

    (2019-08-24)

    • Middag: Citronfisk serveras med potatismos & ärter
    • Efterrätt: Peach Melba
    • Kvällsmat: Ost-och kycklingpaj, sallad, dressing och bröd
  • Söndag

    (2019-08-25)

    • Middag: Slottsteksgryta, serveras med potatis och babymorötter
    • Efterrätt: Citronfromage
    • Kvällsmat: Ängamat, smörgås
  • Med reservation för förändringar