Villa Videbeck

Köksansvarig: Jonna Vornanen (0510-770467)

Vecka 25

Känner vi inte till din allergi? Fråga oss om vad maten innehåller!

  • Måndag

    (2019-06-17)

    • Middag: Pytt i panna, serveras med stekt ägg och rödbetor
    • Efterrätt: Nyponsoppa
    • Kvällsmat: Kesokaka, aprikossås
  • Tisdag

    (2019-06-18)

    • Middag: Färs, serveras med potatis, gräddsås, grönsaker och lingonsylt,
    • Efterrätt: Hallonkräm
    • Kvällsmat: Blomkålsgratäng med skinka
  • Onsdag

    (2019-06-19)

    • Middag: Äpple och purjolöksgratinerad falukorv, serveras med potatismos och herrgårdsgrönsaker
    • Efterrätt: Frukt
    • Kvällsmat: Risifrutti med körsbärssås, bröd och pålägg
  • Torsdag

    (2019-06-20)

    • Middag: Kalvsoppa, bröd och pålägg
    • Efterrätt: Pannkaka med sylt
    • Kvällsmat: Köttfärsfrestelse, sallad
  • Fredag

    (2019-06-21)

    • Midsommarafton
      Middag: Matjessill, serveras med färskpotatis, gräslök och gräddfil
    • Efterrätt: Färska jordgubbar, serveras med grädde
    • Kvällsmat: Smörgåstårta, cider
  • Lördag

    (2019-06-22)

    • Midsommardagen
      Middag: Bacon och lökgratinerad kyckling serveras med stekt kulpotatis, gräddsås & sparris
    • Efterrätt: Pannacotta
    • Kvällsmat: Hamburgare med bröd, potatismos med tillbehör
  • Söndag

    (2019-06-23)

    • Middag: Dillkött serveras med potatis & morötter
    • Efterrätt: Glass
    • Kvällsmat: Rostbiff, potatissallad & gurka/tomat
  • Med reservation för förändringar