Villa Videbeck

Köksansvarig: Jonna Vornanen (0510-770467)

Vecka 42

Känner vi inte till din allergi? Fråga oss om vad maten innehåller!

  • Måndag

    (2018-10-15)

    • Middag: Sprödbakad fisk serveras med kall dillsås, potatismos och brytbönor
    • Efterrätt: Skogsbärskräm
    • Kvällsmat: Risgrynsgröt, smörgås med köttpålägg
  • Tisdag

    (2018-10-16)

    • Middag: Pasta carbonara serveras med ärtor, majs och paprika
    • Efterrätt: Frukt
    • Kvällsmat: Prinskorv serveras med äggröra & inlagd gurka
  • Onsdag

    (2018-10-17)

    • Middag: Potatissoppa med bacon, bröd och pålägg
    • Efterrätt: Plättar serveras med sylt och grädde
    • Kvällsmat: Potatisbullar serveras med skinkstuvning,riven morot & lingonsylt
  • Torsdag

    (2018-10-18)

    • Grynkorvens dag
      Middag: Grynkorv serveras med potatis, senapssås & grönsaker
    • Efterrätt: Äpple- päronsoppa
    • Kvällsmat: Kesokaka, hallonsås
  • Fredag

    (2018-10-19)

    • Middag: Kalops serveras med potatis & morötter
    • Efterrätt: Katrinplommonkräm
    • Kvällsmat: Kalvsylta, stekt kulpotatis och rödbetor
  • Lördag

    (2018-10-20)

    • Middag: Kokt fisk serveras med pepparrotssås, potatis & ärter
    • Efterrätt: Blancmangé (vaniljfromage) med fruktcoctail
    • Kvällsmat: Janssons frestelse, köttbullar& råkost
  • Söndag

    (2018-10-21)

    • Middag: Kycklinggryta med soltorkad tomat serveras med ris & wokmix
    • Efterrätt: Glass med chokladsås
    • Kvällsmat: Äppelkräm med kanel, smörgås med ägg och ansjovis
  • Med reservation för förändringar