Villa Videbeck

Köksansvarig: Jonna Vornanen (0510-770467)

Vecka 33

Känner vi inte till din allergi? Fråga oss om vad maten innehåller!

  • Måndag

    (2018-08-13)

    • Middag: Schnitzel serveras med potatis, champinjonsås och broccoli
    • Efterrätt: Blåbärssoppa & skorpa
    • Kvällsmat: Grillkorv, skånsk stuvad potatis och tomatklyftor
  • Tisdag

    (2018-08-14)

    • Middag: Korv i tomat och paprikasås serveras med potatis och majs
    • Efterrätt: Björnbärskräm
    • Kvällsmat: Makaronilåda, riven morot
  • Onsdag

    (2018-08-15)

    • Middag: Fiskburgare serveras med potatismos, dressing och haricot verts
    • Efterrätt: Frukt/Kräm
    • Kvällsmat: Ostomelett med örter, sallad
  • Torsdag

    (2018-08-16)

    • Middag: Svampsoppa, bröd och pålägg
    • Efterrätt: Rabarberpaj, vaniljsås
    • Kvällsmat: Matjessill, potatis, gräddfil och gräslök
  • Fredag

    (2018-08-17)

    • Middag: Pepparrotskött serveras med potatis & morötter
    • Efterrätt: Aprikoskräm
    • Kvällsmat: Kalvsylta, potatismos och inlagd gurka
  • Lördag

    (2018-08-18)

    • Middag: Kokt fisk med baconcrisp serveras med potatis, persiljesås & romanabönor
    • Efterrätt: Jordgubbsmousse
    • Kvällsmat: Varm smörgåstårta
  • Söndag

    (2018-08-19)

    • Middag: Ugnsfärs serveras med klyftpotatis, gräddsås, euromix och gelé
    • Efterrätt: Chokladglass
    • Kvällsmat: Rökt skinka, mimosasallad, tomat och bröd
  • Med reservation för förändringar