Villa Videbeck

Köksansvarig: Jonna Vornanen (0510-770467)

Vecka 20

Känner vi inte till din allergi? Fråga oss om vad maten innehåller!

  • Måndag

    (2018-05-14)

    • Middag: Sparrissoppa, bröd/pålägg
    • Efterrätt: Skånsk äpplekaka, lättvispad grädde
    • Kvällsmat: Kaviarfrestelse, råkost
  • Tisdag

    (2018-05-15)

    • Middag: Stekt fisk serveras med citronsås och ärtor
    • Efterrätt: Saftsoppa med russin
    • Kvällsmat: Risifrutti, sylt
  • Onsdag

    (2018-05-16)

    • Middag: Gräddstuvad pytt i panna serveras med rödbetor och amerikansk grönsaksblandning
    • Efterrätt: Frukt
    • Kvällsmat: Falsk kalvdans med sylt
  • Torsdag

    (2018-05-17)

    • Middag: Köttfärslasagnette serveras & sallad
    • Efterrätt: Glasstrut
    • Kvällsmat: Tunnpannkaka, sylt och grädde
  • Fredag

    (2018-05-18)

    • Middag: Kyckling i krämig grönsakssås serveras med ris & sommarblandning
    • Efterrätt: Rabarberkräm
    • Kvällsmat: Räklåda, sallad
  • Lördag

    (2018-05-19)

    • Pingstafton
      Middag: Apelsin och chili bakad fisk serveras med färskpotatis & ärter
    • Efterrätt: Persikohalvor, grädde
    • Kvällsmat: Rostbiff, potatissallad, körsbärstomat
  • Söndag

    (2018-05-20)

    • Pingstdagen
      Middag: Helstekt kotlettrad serveras med gräddsås, klyftpotatis & brysselkål
    • Efterrätt: Chokladmousse
    • Kvällsmat: Varm smörgås med svampstuvning
  • Med reservation för förändringar