Solhaga äldreboende

Köksansvarig: Ann-Sofie Blomgren (0510-770527)

Vecka 42

Känner vi inte till din allergi? Fråga oss om vad maten innehåller!

  • Måndag

    (2019-10-14)

    • Middag: Sprödbakad fisk serveras med kall dillsås, potatismos och ärtor
    • Efterrätt: Skogsbärskräm
    • Kvällsmat: Risgrynsgröt, smörgås med köttpålägg
  • Tisdag

    (2019-10-15)

    • Middag: Pasta carbonara serveras med ärtor, majs och paprika
    • Efterrätt: Katrinplommonkräm
    • Kvällsmat: Raggmunk, stekt fläsk, lingonsylt och råkost
  • Onsdag

    (2019-10-16)

    • Middag: Potatissoppa serveras med baconcrisp, bröd och pålägg
    • Efterrätt: Plättar med sylt och grädde
    • Kvällsmat: Prinskorv, stuvad potatis, inlagd gurka
  • Torsdag

    (2019-10-17)

    • Middag: Grynkorv, serveras med potatis, senapssås och skivade morötter
    • Efterrätt: Äpple- päronsoppa
    • Kvällsmat: Kesokaka, hallonsås
  • Fredag

    (2019-10-18)

    • Middag: Grekisk ugnsfärs med fetaost & soltorkad tomat serveras med tzatziki, klyftpotatis & höstblandning
    • Efterrätt: Frukt
    • Kvällsmat: Janssons frestelse, bröd & sallad
  • Lördag

    (2019-10-19)

    • Middag: Kokt fisk serveras med äggsås, potatis & ärter
    • Efterrätt: Marängsviss
    • Kvällsmat: Tacomys
  • Söndag

    (2019-10-20)

    • Middag: Kalops serveras med potatis, rödbetor & grönsaker
    • Efterrätt: Hallonmousse
    • Kvällsmat: Äpplekräm med kanel, smörgås med köttpålägg
  • Med reservation för förändringar