Solhaga äldreboende

Köksansvarig: Ann-Sofie Blomgren (0510-770527)

Vecka 33

Känner vi inte till din allergi? Fråga oss om vad maten innehåller!

  • Måndag

    (2018-08-13)

    • Middag: Fläskbog serveras med rotmos och broccoli
    • Efterrätt: Blåbärssoppa & skorpa
    • Kvällsmat: Prinskorv skånsk stuvad potatis och tomatklyftor
  • Tisdag

    (2018-08-14)

    • Middag: Korv i tomat och paprikasås serveras med potatis och majs
    • Efterrätt: Björnbärskräm
    • Kvällsmat: Makaronilåda & riven morot
  • Onsdag

    (2018-08-15)

    • Middag: Fiskburgare serveras med potatismos, dressing och haricots Verts
    • Efterrätt: Aprikoskräm
    • Kvällsmat: Ostomelett med örter & sallad
  • Torsdag

    (2018-08-16)

    • Middag: Svampsoppa serveras med bröd och pålägg
    • Efterrätt: Rabarberpaj med vaniljsås
    • Kvällsmat: Matjessill, potatis, gräddfil och gräslök
  • Fredag

    (2018-08-17)

    • Middag: Pepparrotskött serveras med potatis & morötter
    • Efterrätt: Frukt
    • Kvällsmat: Kallskuret, färskpotatissallad och inlagd gurka
  • Lördag

    (2018-08-18)

    • Middag: Kokt fisk med baconcrisp serveras med potatis, persiljesås & romanabönor
    • Efterrätt: Jordgubbsmousse
    • Kvällsmat: Smörgåstårta & cider
  • Söndag

    (2018-08-19)

    • Middag: Ugnsfärs serveras med klyftpotatis, gräddsås, euromix och gelé
    • Efterrätt: Glasstrut
    • Kvällsmat: Rökt skinka, mimosasallad, tomat och bröd
  • Med reservation för förändringar