Bräddegårdens äldreboende

Köksansvarig: Anush Danielsson (0510-771760)

Vecka 8

Känner vi inte till din allergi? Fråga oss om vad maten innehåller!

  • Måndag

    (2020-02-17)

    • Grynkorv, serveras med senapssås, kokt potatis och grönsaker
    • Rabarberkräm
    • Falskkalvdans och sylt
  • Tisdag

    (2020-02-18)

    • Grönsakspyttipanna, serveras med stekt ägg och rödbetor
    • Drottningskräm
    • Risgrynsgröt, smörgås
  • Onsdag

    (2020-02-19)

    • Wallenbergare, serveras med potatismos, gräddsås och ärter
    • Apelsinsoppa och skorpa
    • Janssons frestelse, sallad
  • Torsdag

    (2020-02-20)

    • Köttbullsoppa med kikärtor och koriander, serveras med bröd ock pålägg
    • Hallonkaka, grädde
    • Bondomelett, råkost
  • Fredag

    (2020-02-21)

    • Kycklinggryta, serveras med ris/ potatis och sallader
    • Frukt/ kräm
    • Crepes, sallad
  • Lördag

    (2020-02-22)

    • Stekt rödspätta, serveras med potatismos, sås och grönsaker
    • Toscapäron, grädde
    • Kassler serveras med rotfruktsgratäng, sallad
  • Söndag

    (2020-02-23)

    • Fläskkotlett, serveras med gräddsås, kokt potatis och grönsaker
    • Marängsviss
    • Mimosasallad, kokt skinka
  • Med reservation för förändringar