Bräddegårdens äldreboende

Köksansvarig: Anush Danielsson (0510-771760)

Vecka 28

Känner vi inte till din allergi? Fråga oss om vad maten innehåller!

  • Måndag

    (2020-07-06)

    • Middag: Gräddstuvad pytt i panna serveras med ägg & rödbetor
    • Efterrätt: Hallonkräm
    • Kvällsmat: Crepes, råkost
  • Tisdag

    (2020-07-07)

    • Middag: Frukostkorv serveras med stuvade makaroner och grönsaker
    • Efterrätt: Jordgubbskräm
    • Kvällsmat: Bondomelett, sallad
  • Onsdag

    (2020-07-08)

    • Middag: Fläsksnitzel serveras med ostsås, potatis & grönsaker
    • Efterrätt: Solskenssoppa och kardemummaskorpa
    • Kvällsmat: Risifrutti serveras med sylt och smörgås
  • Torsdag

    (2020-07-09)

    • Middag: Grönärtpurésoppa serveras med pepparrotsgrädde, bröd och pålägg
    • Efterrätt: Blåbärskräm
    • Kvällsmat: Matjessill, potatis, gräddfil och gräslök
  • Fredag

    (2020-07-10)

    • Middag: Flygande Jakob, serveras med ris/potatismos och sallad
    • Efterrätt: Frukt
    • Kvällsmat: Pastasallad serveras med dressing & kuvertbröd
  • Lördag

    (2020-07-11)

    • Middag: Citronfisk serveras med potatis & ugnstekt sparris
    • Efterrätt: Fruktsallad serveras med glass
    • Kvällsmat: Omelett med skinkstuvning serveras med sallad
  • Söndag

    (2020-07-12)

    • Middag: Slottsteksgryta serveras med potatis & blomkål
    • Efterrätt: Chokladpudding med grädde
    • Kvällsmat: Varm smörgås
  • Med reservation för förändringar