Bräddegårdens äldreboende

Köksansvarig: Anush Danielsson (0510-771760)

Vecka 14

Känner vi inte till din allergi? Fråga oss om vad maten innehåller!

  • Måndag

    (2020-03-30)

    • Middag: Fylld frukostkorv serveras med persiljemos och broccoli
    • Dessert: Saftsoppa
    • Kvällsmat: Crepes, råkost
  • Tisdag

    (2020-03-31)

    • Middag: Ugnsfärs, serveras med brun sås potatis och grönsaker
    • Dessert: Rabarberkräm
    • Kvällsmat: Rissgrynsgröt, sylt
  • Onsdag

    (2020-04-01)

    • Middag: Vildköttgryta med svamp, kokt potatis och grönsaker
    • Dessert: Jordgubbskräm
    • Kvällsmat: Vad köket erbjuder
  • Torsdag

    (2020-04-02)

    • Middag: Fisksoppa med starkt smak, serveras med bröd och pålägg
    • Dessert:) Äpplepaj med vaniljglass
    • Kvällsmat: Grönsaksgratäng med skinka och sallad
  • Fredag

    (2020-04-03)

    • Middag: Gyllengul lasagnette, kall örtsås & pizzasallad
    • Dessert: Frukt
    • Kvällsmat: Omelett med sparisstuvnig
  • Lördag

    (2020-04-04)

    • Middag: Kycklingfiléer, serveras med stekt potatis, kall sås och grönsaker
    • Dessert: Mangomousse
    • Kvällsmat: Köttfärsfrestelse, sallad
  • Söndag

    (2020-04-05)

    • Middag:
      Portergryta serveras med potatis & bukettgrönsaker
    • Dessert: Mintpäron, grädde
    • Kvällsmat: Varm smörgås a la hawaii
  • Med reservation för förändringar