Bräddegårdens äldreboende

Köksansvarig: Anush Danielsson (0510-771760)

Vecka 34

Känner vi inte till din allergi? Fråga oss om vad maten innehåller!

  • Måndag

    (2019-08-19)

    • Middag: Mousaka med grönsaker
    • Efterrätt: Mangosoppa med vaniljglass glass
    • Kvällsmat: Potatisbullar stekt bacon, lingonsylt
  • Tisdag

    (2019-08-20)

    • Middag: Sill, serveras med potatis, gräddfil och ägg
    • Efterrätt: Drottningkräm
    • Kvällsmat: Risifrutti serveras med sylt
  • Onsdag

    (2019-08-21)

    • Middag: Stekt fläsk, serveras med potatis, löksås och morötter
    • Efterrätt: Blåbärssoppa
    • Kvällsmat: västerbottenpaj medtillbehör
  • Torsdag

    (2019-08-22)

    • Middag:) Grönsakssoppa med pålägg och bröd
    • Efterrätt: Äpplepaj med vaniljsås
    • Kvällsmat: Prinskorv med potatisgratäng
  • Fredag

    (2019-08-23)

    • Middag: Köttfärslasagnette (med linser) serveras med ostsås & broccolimix
    • Efterrätt: Frukt/kräm
    • Kvällsmat: Kycklingspett, klyftpotatis kall sås och gurka
  • Lördag

    (2019-08-24)

    • Middag: Fiskgratäng med tomater, potatis & bukettgrönsaker
    • Efterrätt: Peach Melba
    • Kvällsmat: Ost-och skinkpaj, sallad, dressing och bröd
  • Söndag

    (2019-08-25)

    • Middag: Färsbiff med linser serveras med gräddsås, potatis & brytbönor
    • Efterrätt: Charlotte Rüsse
    • Kvällsmat: Räksmörgås
  • Med reservation för förändringar