Bräddegårdens äldreboende

Köksansvarig: Anush Danielsson (0510-771760)

Vecka 12

Känner vi inte till din allergi? Fråga oss om vad maten innehåller!

  • Måndag

    (2019-03-18)

    • Middag: Korvstroganoff serveras med ris/potatis, sallad
    • Efterrätt: Citrussoppa
    • Kvällsmat: Mannagrynspudding & sylt
  • Tisdag

    (2019-03-19)

    • Middag: Fiskbullar i hummersås serveras med potatis & brytbönor
    • Efterrätt: Svartvinbärskräm
    • Kvällsmat: Omelett med stuvad spenat & korv
  • Onsdag

    (2019-03-20)

    • Middag: Gräddstuvad pytt i panna serveras med stekt ägg & sallad
    • Efterrätt: Äpplekräm
    • Kvällsmat: Vad köket har att erbjuda
  • Torsdag

    (2019-03-21)

    • Middag: Köttfärssoppa med bröd & pålägg
    • Efterrätt: Hallonkaka med grädde
    • Kvällsmat: Gubbalåda & råkost
  • Fredag

    (2019-03-22)

    • Middag: Grekiskabiffar med fetaost serveras med tzatziki och klyftpotatis
    • Efterrätt: Färsk frukt
    • Kvällsmat: Pastasallad med skinka, kall sås & rosenbröd
  • Lördag

    (2019-03-23)

    • Middag: Chiligratinerad lax serveras med kokt potatis, sallad
    • Efterrätt: Fruktcocktail med glass
    • Kvällsmat: Köttbullesmörgås serveras med rödbetssallad, tomat och gurka
  • Söndag

    (2019-03-24)

    • Middag: Kycklinggryta med rödcurry serveras med ris/potatis & wokmix
    • Efterrätt: Marängsviss serveras med hemmagjord chokladsås
    • Kvällsmat: Broccoligratäng med kassler, sallad
  • Med reservation för förändringar