Bräddegårdens äldreboende

Köksansvarig: Anush Danielsson (0510-771760)

Vecka 8

Känner vi inte till din allergi? Fråga oss om vad maten innehåller!

  • Måndag

    (2018-02-19)

    • Middag Köttfärslimpa med gräddsås, potatis och varm grönsak
    • Efterrätt Hallonkräm
    • Kvällsmat Makaronpudding
  • Tisdag

    (2018-02-20)

    • Middag Kyckling i currysås serveras med ris/potatis och varm grönsak
    • Efterrätt Rabarberkräm
    • Kvällsmat Bland frukts kräm och smörgås
  • Onsdag

    (2018-02-21)

    • Middag Rotfruktsgratäng med falukorv och broccoli
    • Efterrätt Blåbärssoppa och skorpor
    • Kvällsmat Vad köket bjuder
  • Torsdag

    (2018-02-22)

    • Middag Spenatsoppa med ägghalva serveras med bröd och pålägg
    • Efterrätt Plättar och sylt
    • Kvällsmat Stuvade morötter och stekt prinskorv
  • Fredag

    (2018-02-23)

    • Middag Grynkorv serveras med potatismos och varm grönsak
    • Efterrätt Färsk frukt
    • Kvällsmat Potatissallad, kallskuret och tomat
  • Lördag

    (2018-02-24)

    • Middag Stekt spätta serveras med potatis, dillsås och ärtor
    • Efterrätt Morotskaka
    • Kvällsmat Varm smörgås och sallad
  • Söndag

    (2018-02-25)

    • Middag Flygande Jakob, varm grönsak och sallad
    • Efterrätt Glass och mangosås
    • Kvällsmat Soppa serveras med bröd och ost
  • Med reservation för förändringar