Bräddegårdens äldreboende

Köksansvarig: Anush Danielsson (0510-771760)

Vecka 26

Känner vi inte till din allergi? Fråga oss om vad maten innehåller!

  • Måndag

    (2018-06-25)

    • Middag: Fläskbog serveras med rotmos och broccoli
    • Efterrätt: Nyponsoppa, skorpa
    • Kvällsmat: Mannagrynspudding, sylt
  • Tisdag

    (2018-06-26)

    • Middag: Isterband serveras med dillstuvad potatis och inlagd gurka
    • Efterrätt: Drottningkräm
    • Kvällsmat: Blomkålslåda med skinka, sallad
  • Onsdag

    (2018-06-27)

    • Middag: Fiskbullar i hummersås serveras med potatis och ärtor
    • Efterrätt: Äppelkräm
    • Kvällsmat: Omelett med sparrisstuvning, sallad
  • Torsdag

    (2018-06-28)

    • Middag: Potatis-och purjosoppa, bröd med pålägg
    • Efterrätt: Pannkaka, sylt
    • Kvällsmat: Moslåda med köttfärs, råkost
  • Fredag

    (2018-06-29)

    • Middag: Kyckling i currysås serveras med ris och paprikastekta bönor
    • Efterrätt: Frukt
    • Kvällsmat: Matjessill serveras med färskpotatis, gräddfil och gräslök
  • Lördag

    (2018-06-30)

    • Middag: Apelsinfisk serveras med potatis och romanabönor
    • Efterrätt: Vaniljglass, jordgubbar och ljummen chokladsås
    • Kvällsmat: Bakpotatis, baconröra och sallad
  • Söndag

    (2018-07-01)

    • Middag: Fläsknoisette serveras med purjolökspotatis, rosépepparsås och euromix
    • Efterrätt: Inkokt persika med stjärnanis, grädde
    • Kvällsmat: Körsbärskräm, smörgås med köttpålägg
  • Med reservation för förändringar